Ποιοι είμαστε

Εταιρεία

Η Leader IT ιδρύθηκε το 2018 και αποτελεί μέλος του ομίλου EUROTEL. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης εταιρειών ιδιωτικού και ξενοδοχειακού τομέα. Ως βασική της προτεραιότητα η LeaderIT έχει την προμήθεια IT λύσεων καλύπτοντας ανάγκες σε εξοπλισμό (hardware), λογισμικό (software) και την παροχή υπηρεσιών (services) σε μηχανογραφικές υποδομές, δίκτυα επικοινωνίας, συμβόλαια συντήρησης, κ.α. Μέσω της Leader IT, παρέχεται η δυνατότητα στον Όμιλο EUROTEL για μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση της ξενοδοχειακής αγοράς και των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα.

Συνεργασίες – Πιστοποιήσεις

H Leader IT έχοντας ως γνώμονα τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, έχει αναπτύξει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς. Στα πλαίσια αυτά, έχει προχωρήσει σε στρατηγική συνεργασία με την Hewlett Packard Entperise (HPE), την Aruba Networks, μέλος της ΗΡE και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της GuestTek σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μερικές απο τις συνεργαζόμενες εταιρείες είναι:

HPE (Silver partner) για λύσεις Servers, Storage & Aruba Networks, HP Inc., GuestTek (Exclusive Partner), DELL, Lenovo, NetApp, EPSON, MITEL, Samsung, Huawei, VmWare, Veeam, Engenius networks, Fortinet, Yeastar, mComs

Όραμα - Αποστολή

Όραμα της Leader IT είναι να καθιερωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ολοκληρωμένων ΙΤ λύσεων και υπηρεσιών στην Ελλάδα.
Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Ομίλου EUROTEL, να είναι σημείο αναφοράς και η πρώτη επιλογή των επιχειρήσεων στις οποίες απευθύνεται, για τις πρωτοπόρες
ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας, την εξειδίκευση, και την υψηλή ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Αποστολή της Leader IT είναι να παρέχει στον ιδιωτικό και τον ξενοδοχειακό τομέα, ένα σύνολο καινοτόμων και ευέλικτων λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια εξαιρετική εμπειρία συνεργασίας.
Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τις στρατηγικές συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρείες λύσεων πληροφορικής της παγκόσμιας αγοράς και με τη συνεχή ενσωμάτωση νέων καινοτόμων προϊόντων στο portfolio παρεχόμενων λύσεων.

Οι άνθρωποι μας

Η LeaderIT διαθέτει εξειδικευμένα στελέχη στο χώρο της τεχνολογίας, με πολυετή εμπειρία, με υψηλές γνώσεις στον τομέα του σχεδιασμού και υλοποίησης έργων μηχανογραφικής υποδομής τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον ξενοδοχειακό τομέα. Οι άνθρωποι της LeaderIT διαρκώς εκπαιδεύονται πάνω σε νέες τεχνολογίες και λύσεις, για να προσφέρουν στους πελάτες τους υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.